Sådan laver du en scoremiddag der imponerer

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du arrangeret en date, med en “special someone”? Det kan godt være at det ikke kun er maden, der skal sørge for det bliver en succesfuld aften. Men en god datemiddag kan altså være med til, at hjælpe dig godt på vej. Det giver et godt signal at have gjort noget ud af en god middag, det viser at du gerne vil give et godt indtryk. Vi vil gerne hjælpe dig med en succesfuld date, så vi har lavet en guide til at komme godt igang med scoremiddagen.

Et godt råd

Når du vælger menuen til din date, er det vigtigt at du lige tænker over jeres forhold. Er middagen til din kæreste gennem mange år? er det første møde? Det er vigtigt fordi at mad godt kan være med til at sætte en stemning. Hvis du servere en ret der siger “jeg elsker dig” er det lidt underligt på første date, og det vil også være lidt underligt at sidde og dyppe jordbær i chokolade på første date.

Teknikker

Hvis du på en eller anden måde kan få nogle smarte teknikker ned i din mad, så kan du helt sikkert imponerer. Alle elsker personer som er gode i et køkken, og hvis du bruger smarte teknikker til at blære dig, så vil du helt sikkert score plus point.

Kærligheds mad

Du skal nu til at bestemme menuen for din aften. Vi kan anbefale nogle forskellige landsdele du kan vælge som overordnet tema. Til en aftensmads date med vin og alt til, kunne man fx tænke sig over i det italienske. Det italienske køkken er meget romantisk, og det smager bare generelt godt og varmt.

Hvis du ha ren date der foregår om middagen, så kan du måske kigge efter det nordiske køkken. Du kan eventuelt bestille smørebrød fra Oluf Bagers Gård. Det nordiske køkken er på vej tilbage på mode, og det vil helt sikkert imponerer din udkårne.

 

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram