Sådan kan du bygge din egen bar

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe en lille hyggelig bar oplevelse i stuen. Derudover er det et fantastisk spændende gør-det-selv projekt, hvor man kan lave mange forskellige løsninger. Ofte bliver man sendt i kælderen eller skuret, for at opstille sin bar. Men vi vil altså fokusere på en bar du selv kan lave, og som ikke optræder så kraftigt i rummet. Lad os være ærlige at en bar måske ikke er det flotteste rent design mæssigt, men heldigvis er gør-det-selv løsninger meget populære lige pt. Derfor har vi lavet en guide på hvordan du kunne lave en bar selv.

Størrelsen af din bar

Før du går igang med at bygge en bar, så afmål hvor i rummet den skal stå, og hvor stor den skal være. Det anbefales at lave en bar der ikke er for stor, men lige har den nødvendige plads.

Brug stolper til fundament

Når du har afmærket placeringen af baren, så forestil at der skal være en bardisk. Opsæt to bjælker der er sat til loftet, som skal være grundstenen for din bar. De skal fungere som diskens fundament, og opsættes i enderne af disken. Stolper gør det muligt at bygge på. Du kan eksempelvis lave hylder over hovedhøjde til glas eller andet smart.

Materiale

Man kan nemt lave en bar af genbrugstræ. Det kunne være smart at benytte nogle gamle træpaller, som er nemme at opstille og lave forskellige ting med. Overvej om du skal have en belægning på dit træ, som kan få det til at se mere glat og fint ud. Lige for tiden er epoxy meget populært at arbejde med.

Derudover skal du anskaffe dig noget inventar, du skal gerne have nogle kølemøbler, der kan stå i din bar.

Lav en plade

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram