Sådan får du mere plads i dit køkken

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du ikke allerede har styr på din køkkenopbevaring, så er  det på tide at få det ordnet. Der er ikke noget så demotiverende, som at starte madlavningen ud med at skulle lede efter gryder, og hele skabet vælter ud, fordi det er et stort rod. Det er essentielt for din lyst til at lave mad, at der er styr på dit køkken, så du slipper for at skulle lede efter hver lille ting du skal bruge.

Køkkenet skal rumme en masse udstyr og madvarer, det kan derfor godt være en udfordring at få plads til alt. Mange har efterhånden en skuffe eller et skab som hurtigt bliver åbnet og lukket igen, fordi det er “rodeskuffen”, som ingen har et overblik over.

Grydeskuffen

Grydelågene kan være den største pestilens i køkkenopbevaringen. De har en mega irriterende form, der skaber uorden i grydeskuffen, også larmer de ekstremt meget når de flyver rundt inde i skabet.

Et godt tip til at få styr på grydelågene, kan være at hænge en håndklædestang, på indersiden af en skabs låge. Grydelågene kan derved hænge i spænd, mellem håndklædestang og låge.

Skabet under vasken

Under vasken kan ofte være vanskeligt at holde styr på, der bliver ofte placeret rengøringsmidler, poser og affald. I skabet under vasken kan du med fordel “installere” kasser. Kasserne placeres i bunden af skuffen, og her kan du altså ordne skuffen ved at dele den oppe, så det ser mere velholdt ud.

Køb dine kasser nu på: designovation.dk.

Pander

Pander ender ofte i den store brede skuffe, stablet ovenpå hinanden med hovedet nedad. Men det er altså lidt et spild, at bruge den store skuffe på et par pander, og derfor har vi også lavet et tip, som du kan bruge til dine pander.

Du kan med fordel købe eller lave et lille stativ, som du kan sætte dine pander ind i. På den måde kan de faktisk stå fremme, da det ser lidt pænere ud, når der er orden i panderne.

Du kan også lave en anordning på væggen, hvor panderne kan hænge. De fleste pander er lavet med en hul, der er beregnet til de kan komme op og hænge.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram