Androin News

Næsten alle har en mobiltelefon, og mange mennesker har to telefoner eller endnu mere. Vi er vant til konstant at være ”i kontakt”. Men det er frustrerende, når en sådan mobilitet pludselig forsvinder på grund af sådanne banale årsager som batteri fiasko eller udledning. Alle kan huske tilfælde, hvor mobiltelefon batteri satte sig på det værst tænkelige tidspunkt. Også hver telefon batteri har sit eget liv tid. I dag stifte bekendtskab tættere med tips om, hvordan man vælger et batteri til din mobiltelefon. En mobiltelefon batteri (mobiltelefon batteri, akkumulator) er den vigtigste kilde til elektricitet til denne enhed. Artiklen om at vælge en elektrisk skruetrækker har nævnt nogle karakteristika af batterier.

mobiltelefon-batterier

Overvej de grundlæggende parametre for batterier til telefoner:

1. Typer af mobiltelefon-batterier

De mest almindelige er følgende typer af batterier:

  • Nikkel-cadmium (NiCd),
  • NiMH (NiMH),
  • lithium-ion (Li-ion),
  • Lithium Polymer (Li-pol) batterier

Ni-Cd eller NiMH-batterier kan du finde på husholdningsartikler enheder såsom skruetrækker type. Næsten alle mobiltelefoner er udstyret med lithium-ion-batterier. En lithium-polymer batteri er den nyeste type batteri, der udkom for nylig. Før du køber en ny mobiltelefon batteri, kontrollere en brugermanual på telefonen, for at vide, hvad akkumulator typen det støtte.

2. Batterikapacitet

Et batteri kapacitet er et mål, der angiver, hvor meget elektricitet dette batteri kan give et stykke tid. Til telefoner kapacitet måles i milliampere-timer (MAH). Den større kapacitet batteri giver længere driftstid uden genopladning. Du kan bruge telefonen med kraftige batteri uden at være bange for at bo ”offline”. Bemærk, at batteriets kapacitet skal vælges på grundlag af de funktioner på telefonen, og intensiteten af ​​dens anvendelse. Hvis du har en simpel telefon, foretage opkald ikke meget ofte, og ikke bruge medierne aktivt – du kan købe et batteri med standard kapacitet. Men hvis du har en cool smartphone og du bruger det ”til den fulde”, er det bedre at kigge såkaldt ”lang levetid” høj kapacitet batteri. I gennemsnit bruger betingelser opkræve niveau af nye telefon batterier skal være nok til omkring 3-4 dage. Den bedste smartphone batteri kan arbejde op til 7 dage.

3. Batterispænding

Spænding, heks batteri støttet, er en vigtig indikator for forskellige husstand værktøjer, fordi det påvirker en elektrisk strøm. For telefoner batterispændingen er dybest set en standard. Men meget omhyggeligt købere kan være interesseret i at kende hende.

4. Batteri producenten

Hvis at være ærlig, er de fleste batterier fremstillet i Kina, men kvaliteten af ​​dem kan være helt anderledes. Den bedste måde at købe en god nyt batteri er at købe det i producenten af ​​dit telefonselskab butik eller i særlige mobil batteri butik. Heller ikke glemme om virksomheden garanti. Efter køb læse denne enkle råd om, hvordan man korrekt oplade og sparer mobiltelefon batteri: Installer ikke eller oplade batteriet, hvis du bragte det fra at fryse street temperaturer; Efter opladning Tag altid stikket telefonen fra elnettet; Undgå indtrængning af fugt på batteriet; Nikkel-cadmium og NiMH-batterier skal oplades efter fuld afladning lithium-ion (Li-ion) og lithium-polymer batteri kan oplades uanset batteriniveau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *