Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid “hvad skal vi have at spise?”, den opstår bare igen og igen. Ingen mennesker har fantasi og kreativitet til at finde på en ny ret hver dag. Men vi vil alle gerne spise noget forskelligt, da lasagnen godt kan begynde at blive kedelig på tredje dagen. Hvis du er en af dem, som har problemer med at finde nye opskrifter. Står du med den samme frustration hver aften inden du skal ned og handle, så læs med her, hvor vi kommer med tips til dig, så selv kan finde nye opskrifter.

På youtube

Youtube er nok gået hen og er blevet alle kokkes samlings punkt. Der findes nærmest ikke en kok, som ikke har en youtube kanal, og der er tilgengæld også mange penge i at være en “onlinekok”. Mad er blevet en af de helt store vindere på sociale medier, og det er en ting der samler folk. Du skal ikke gøre andet end at lave en søgning på youtube, efter en hvilken som helst opskrift du kunne tænke dig at lave.

På fasterchef

På internettet findes der mange opskrift sider, og vi vil på fasterchef også ligge opskrifter ud, så i kan finde ekstra inspiration. Der findes mange andre blogs eller mad sider, hvor du kan finde opskrifter og du kan finde dem igennem en hurtig google søgning.

I kogebøger

Der findes ekstremt mange kogebøger, det må tydeligvis være populært siden der findes så mange kogebøger. Rigtig mange store kokke har idag skrevet mindst 1 kogebog, hvis ikke flere. Undersøg om din yndlingskok har lavet en kogebog, også har du hurtigt en helt ny samling opskrifter. En kok som Jamie Oliver, har lavet rigtig mange kogebøger, og hans opskrifter henvender sig ofte til folk der gerne vil lave lækker almindelig mad.

Køb din ny kogebog her.

 

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram