Få styr på køkkenudstyret til de små

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi giver dig en guide til at få styr på alt dit udstyr til de små.

Hvis du er forældre kan det gøre din oplevelse i køkkenet meget sjovere, hvis du fik hjælp af dit barn. Det er ikke alle praktiske opgaver, hvor man samtidig kan bruge tid med sit barn, og lære dem noget. Men det kan man altså i køkkenet, og hvis du har et travl hverdag, hvor du sjældent får tid til dine unger, så tage dem med i køkkenet. Du får ordnet en af dagens praktiske opgaver samtidig med kvalitets tid.

Udstyr så dit barn kan være med

Idag findes der mange værktøjer, så du kan overlade nogle opgaver til dit barn, uden at være bekymret for at de skærer i sig selv. Der findes simpelthen børnevenligt køkkenudstyrsom knive og sakse, der kan gøre det muligt for dit barn at lave nogle opgaver for dig.

Smart udstyr

Der er meget forskelligt udstyr på markedet, og udstyret kan også være med til at opfange dit barns interesse i køkkenet. Mange forældre mener ikke deres børn gider at arbejde med i køkkenet. Men det er klart deres børn ikke gider, hvis de bare får lov til at stå og skrælle kartofler ovre ved håndvasken. Metoden til at få dem med i køkkenet, handler om at give dem en følelse af at de har indflydelse. Lad dem bestemme hvad i skal lave, mange børn ser youtube videoer med deres idoler der laver mad. De vil sikkert lave chili cheese tops, eller andet ulækkert mad, men giv dem lov et par gange. Sørg også for at anskaf udstyr der kan give dem lyst til at være med, fx kan du købe isforme, så de kan lave deres egne is, på ispind.

Find alt dit udstyr her.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram