Belysning i køkkenet

Fasterchef vil gøre dit liv nemmere i køkkenet. Her vil du kunne finde nemme og hurtige opskrifer, samt blogging om livsstil, sundhed og tips til køkkenet.

recent

Sådan kan du bygge din egen bar

Mange mænd drømmer om at få en bar op at stå i hjemmet. Det er perfekt til fester og selskaber, hvor man kan skabe...

Sådan rengøre du dit køkken

Det er utroligt vigtigt at rengøre sit køkken ofte. Køkkenet er en af de rum der er mest udsat for bakterier, og det er...

Hvor kan man finde inspiration til opskrifter?

Mange kender nok frustrationerne der følger med at stå for aftensmaden. En af de hyppigste problemstillinger er altid "hvad skal vi have at spise?",...

Lav mad over bål

Mad over bål er undervurderet, hvad enten det er ude i naturen, eller hjemme i haven, så er det både hyggeligt og velsmagende at...

Få styr på køkkenudstyret til de små

Har du børn, og vil de gerne hjælpe til i køkkenet, eller går deres madkasser altid i stykker. Så læs med her, hvor vi...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Belysning er gået hen, og er blevet “the holy grail” indenfor boligindretning. I køkkenet kan man godt argumentere for, at belysningen skal være mere praktisk. Det er træls at stå i de mørke vintermåneder, med en dæmpet belysning i køkkenet. Nogen sværger ved de forskellige typer af lyskilder du kan vælge imellem, det vigtigste er dog at du har en skarp g kraftig belysning i køkkenet, hvis du tænker rent praktisk. Derfor vil vi anbefale at gå med noget som indbygningsspots. Spots giver en kraftig og skarp belysning, så du kan se hvad du laver i køkkenet.

Vigtigt før installering

Det er helt klart smartest at få monteret lamper inden man bygger køkkenet. Så hvis du læser denne artikel men allerede har et opsat køkken, så står du desværre til at skulle nøjes.

Det er vigtigt at få opsat belysning, da ledninger skal trækkes bag fliser og køkkenelementer. Derfor når du bygger køkken, så start ALTID med belysning. Det kan evt anbefales at få vejledning af håndværker og elektriker, hvor du kan trække ledninger, og hvor det er smartest at placere lamper.

Lys de rigtige steder

Når du vælger placering af dine lamper så kan du godt nøjes med et “soft” lys til hele rummet, også opsætte dine spots over arbejdsstationer. Du skal have fat i lys over komfuret, og i emhætten. Derudover skal du have belysning over køkkenbordet, og køkkenvasken. Her kan du også vælge at gøre brug af arkitektlamper, som er nemme og dreje og justere efter behov.

Husk kvalitet af pæren

Det kan være frustrerende at bruge en formue på lamperne, men når du får dem op og køre, så lyser de pludselig meget elendigt. Derfor er det altså vigtigt at man heller ikke går ned på kvalitet af pære. Når du vælger pæren, så skal du gå efter RA eller CRI værdien, her anbefales det at værdien ligger på mindst 80.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram